2012. április 26., csütörtök

Újra itt ....

Hát Újra itt.
Napját sem tudom már mikor írtam utoljára! de igazándiból nem igazán volt kedvem hozzá meg am sem láttam sok értelmét minden rendben volt eddig és elvoltam!
Amikor utoljára írtam annak ugyebár célzó tulajdonsággal írtam és hát lett is eredménye !
Az nap sokat sírtam és este kaptam egy szép SMS-t és akkor azt hittem minden rendbe jön de nem igy lett továbbra is egyedül és feleslegesnek éreztem magam! De most ismét beszéltem vele és most nagyon remélem rendben lesz az életem ezen része!!!
Végzettel eddig minden ok volt mondjuk az zavar hogy az élőszöveges kommunikáció a kötözködéssel ki is merül de hát nem tok mit csinálni!! :( Annak örülök hogy fb-on szoktunk beszélni!!!
A Lelki kukámnak elmondtam hogy mi a helyzet vele és hát mondott egy nagy hülyeség amibe bele gondolva nem is olyan nagy hülyeség inkább lehetetlennek tartom a dolgot.
Lelki kuka hiányzik mert nagyon keveset szoktunk mostanság beszélni de ha beszélünk akkor az olyan jó mert ,mindenről beszélhetek ilyenkor és ez olyan jó érzéssel tölt el!
Otthon is  bonyolódnak a dolgok de nem tok mit csinálni segítek amiben tudok mondjuk kétségek közé ejt a helyzet hogy bármikor kaphatok egy telefont hogy úgy pakoljak hétvégére haza hogy a koleszba nem tudok bejönni egy ideig vagy hogy x napon temetésre kell mennem!!! hát ez elég gáz de hát ez van!! :'(
Mostanában nagyon azt érzem így is hogy az se tűnne fel senkinek ha nem is lennék vagy csak eltűnnék amii néha tök jó lenne mert akkor nem tudnék semmiről nem hallanák vagy látnék semmit és az tök jó lenne.
Mostanában a végzet nagyon elvan valakivel ami engem kicsit zavar pedig nincs is közöm hozzá de akkor is elég rosszul esik. de ez ellen nem tok mit tenni és ez nagyon rossz.
Mindennap kerülget a depresszió de én még mindig erősnek tartom magam mert nem hagyom mindig hogy magával ragadjon csak néha!!
A Tomival olyan jó lenne kicsit több időt tölteni mert ez a rövid hétvége amíg otthon vagyok alig találkozok vele pedig jó lenne néha elugrani egy sörre(amit úgy is ő inna meg) de akkor is csak elleni és beszélgetni vele mint amikor padlón voltam olyan jó volt hogy ő mellettem volt meg minden!!
Az Masnis-lány olyan aranyos mindig amikor megköszöni hogy matekozok velük, hogy elmagyarázom nekik! Masnis-lány és Harcoslány ez nekem nem fáradság egyáltalán és szívesen csinálom!!!
A Matek tz-t kikaptuk hál Istennek 4-es lett aminek nagyon örülök.
Az Infó osztályozó vizsgám 4-es lett amit szerintem sokak szerint hülyeség de megköszönök Istennek mert szerintem ő nagyon sokat segített nekem főleg a tételhúzásnál mert reggel kértem tőle valamit és megtörtént csodák csodájára és meggyőződésem hogy ezt neki köszönhetem!
Mást mit írjak itt a jó idő szerencsére ! szeretem a Napocskát főleg amikor süt :)
 
Most így érzem magam!!! :(