2012. június 25., hétfő

hát na :D

Hát na megint rászántam magam hogy írjak :D
De hol is kezdjem e kis zűrős életemben/ világomban ??!!
Először is leérettségiztem Infóból!! Istenem még most is alig hiszem el!! Célba értem a kitűzött célt elértem a 4-es számomra tökéletes!! Boldog vagyok -Igen!!! :)
Juj VAKÁCIÓ van sosem örültem még ennyire a hosszú nyári szünetnek de ennek is eljött az ideje!!
Igen ez az év számomra elég gázos volt és nem csak Miatta hanem úgy minden miatt összejöttek így idén-re!!!
Remélem a szeptembertől jobb dolgok várnak rám!! :D
Évinél az a szombati nap nagyon jó volt, az a nyugalom meg minden nagyon jó volt KÖSZÖNÖM :) <3
Mielőtt elkezdtem írni annyi minden volt bennem most meg csak turkálok az agyamban miről is akartam még írni!!
Ja hát persze hogy is hagyhatnálak ki Téged? Pont téged ami miatt örülök hogy szünet van!! sajnálom is mert igy nem láthatlak se téged se a többieket de jobb ez így neked is nyugtod van nekem is!!!

Panka ez rosszul esett!! Lehet csak elfelejtettél de akkor is :(
NYÁR  VAN !! 

2012. június 12., kedd

mert @

Haj Aj azt hiszem valamit nagyon gyorsan tisztáznom kell veled drága Évicám te a hétvégén a lehető legjobb helyen voltál nálam és ha tudom hogy ilyen dilis dolgok járnak a csöpp kis eszedbe biztos kikaptál volna!! az kellett volna csak hogy ott hagy!!!
Anita nagyon szeretlek és sajnálom a Vivacomet-es dolgot hogy nem tudsz elmenni :( Olvastam a sátras dolgot a blogodban és nem is olyan nagy hülyeség ez lehet ha ráakadnánk többen a témára összelehetne hozni :D
Nagyon fog hiányozni mindenki !! basszus 3+0,5 nap és vége 10 hétre elbúcsúzunk a sulitól és egymástól!! De remélem mindenki szakít rám időt akinek fontos vagyok és én is ezt fogom tenni!!!
És valóban örülök egy picit hogy vége lesz a sulinak mert akkor legalább kibírom heverni az idén történt katasztrófákat és rossz dolgokat!!!
Na az osztálykirándulásról csak annyit hogy megvolt vége is lett és no comment! Edina a keresztes és galambos dologgal, Máté a pulcsiddal, Én a hőgutával hát ......................!
Mára ennyit 3 nap és bye-bye @

2012. június 6., szerda

Ideje volt már....

Hát hol is kezdjem!
Már lassan két hete nem írtam szal elhatároztam hogy ma írok ha törik ha szakad!
Hol is kezdjem kezdeném a jó hírekkel mert hát hosszú idő után ilyen is van!! Nos hát aminek a legjobban örülök az a töri TZ ami 5-ös lett! Istenem ez az első 5-ös Tz-m töriből és én annyira örülök neki!!! Továbbá az informatika érettségi gyakorlati része 4-es lett aminek megint csak örülök mert ez volt a célom! Oh és hát itt a Kémia is amiből 3-as leszek ennek kis örülök nagyon!!
Ha már itt tartunk akkor jöjjenek a rossz hírek hát nyelvtanból örülök ha megkapom a 3-ast amiért felelnem kell mert másképp csak kettes lehetek!
Istenem most úgy szidom magam mert én ennél sokkal többre vagyok képes és most mindent elbasztam azzal hogy leszartam mindent!! Ez is olyan szar!! Bánt hogy szinte mindenből rontottam!! :(
Holnap jön az Évim annyira jó lesz!!! meg hát ugye jön át a Máté meg a Mókuska is és olyan jó lesz basszus tényleg nagyon várom már!!! Örülök neki hogy az Évim megint nálam fog lenni mert így megint olyan lesz minden mint régen amikor ........ mindegy! Örülök neked Évim!! 
Tegnap olvastam egy mondatod egy blogban ami annyira rosszul esett de rájöttem hogy most visszakapok mindent, átélem ugyanazt amit ő!! Most pont azt kapom vissza és annyira sajnálom, ha visszapörgethetném az idő kerekét mindent másképp csinálnék!!! DE nem tudom és SAJNÁLOM!!!!
Két nap és osztálykirándulás!!! Senkinek nincs kedve hozzá de nekem már kezd megjönni a kedvem remélem jó lesz! Belegondoltam abba hogy az meg még rosszabb lenne ha nem is mennénk  sehova!!! Szal én már várom!!!
Eldöntöttem lezárom ezt a fejezetet egy hét és megszabadulok minden rossztól aminek örülök mert ezt már nem bírom megint legszívesebben depiznék de nem akarom hogy a suliba megint úgy lássanak!!
De tényleg már megint tök szar minden olyan rossznak érzem a kapcsolatunkat mint amikor rosszba voltunk teljesen!!
Eldöntöttem a Kiránduláson azokkal leszek akikkel jól érzem magam!!! A Mátéval, Évivel, Edinával, Nikivel!! <3 Őt meg elkerülöm nagy ívben az biztos!!! Nem fogok vele foglalkozni hanem jól érzem magam.

Hát miről írjak még?? 
A nyaramat otthon töltöm a drága mamimmal nagyon szeretem és most hogy megint az volt hogy ott hagyom rákellet jönnöm hogy mennyire is szeretem őt és Ő is engem!!! Szeretlek Mamikám!! Köszönöm hogy vagy nekem!!!
Hát Istenem ez az Erik olyan hülye annyira jó volt ma a tancsi hogy annyit baromkodtunk!!! Köszönöm Évim és Erik!!
Basszus 11 nap és szóbeli érettségi amire el kéne már kezdeni tanulni mert ez nem lesz így jó de majd lesz valahogy.